Stack cloud back-up van 1 Tb gratis

Stack is een gratis online opslag van 1 Tb. Dit is voor velen onder jullie de capaciteit van de ganse harddisk van je computer. Je vraagt via e-mail een toegangscode aan via deze link. Onderaan het scherm geef je je e-mail adres in en klik op de knop <VERZILVEREN>. Eens je toegangscode ontvangen ga je terug en geef je toegangscode in door op de knop <VERZILVER JE INVITE CODE>.

Op de website bovenaan rechts klik je op <CONTROLEPANEEL>.
In het volgend venster maak je uw account aan.

Volgend venster vul je alle gegevens in.

Als alles ingevuld kan je rechts inloggen met uw nieuw aangemaakt account.

Nu kan je starten op uw ‘Stack account’.

Eerst klik je op je ‘stack adres’ (zie bovenste kader). In de onderste kader zie je wat je al verbruikt hebt.

Terug inloggen en je kan beginnen.

Je klikt op de knop <+ Nieuwe map> om een map aan te maken. Je moet eerst je map structuur aanmaken en dan pas kan je beginnen met ‘Uploaden’. Klik dan eerst op de nieuw aangemaakte map. Klik op de knop <+ Uploaden>. Je krijgt uw verkenner te zien, waar je nu de map die je wenst te ‘Uploaden’ aanklikt en dan pas de bestanden aanklikt die je naar de ‘Stack’ wenst te sturen. Zie afbeeldingen hieronder.Klik in de verkenner de bestanden aan die je wenst te ‘Uploaden’, hou de <Ctrl> knop ingedrukt bij het aanklikken van de bestanden. Klik dan op de knop <Openen> en zie, de bestanden zijn vertrokken (richting Stack).